Centrul propriu de pregatire in domeniul nuclear ajuta utilizatorii de echipamente radiologice cu surse radioactive sau generatori de radiatii sa obtina permisele de exercitare cerute de legislatie.

Amplasat in cladirea noului sediul al societatii, centrul de pregatire este prevazut cu o sala de curs dotata la standarde europene. La alegere, organizarea cursurilor se poate efectua si la sediul clientilor.

Cursurile in domeniul radioprotectiei , cu programe avizate CNCAN, au ca obiect crearea de cunostinte si deprinderi in domeniul nuclear, fiind un echilibru intre terorie si practica. Atmosfera de lucru este interactiva, inspirationala si prietenoasa, cu formatori activi si materiale de instruire adecvate.

Training-urile cuprind dezbateri si exercitii practice personalizate pe profilul participantilor.

Vizita depozitului de surse radioactive si aplicatiile practice din cadrul laboratorului de service sunt cateva dintre punctele forte ale cursurilor organizate in centrul nostru de pregatire.

Diplomele obtinute sunt necesare obtinerii permiselor de exercitare in domeniul nuclear pentru viitoarele persoane desemnate a fi Responsabili cu Securitatea Radiologica.

gamma